|
Καλάθι 0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2314 01 36 10

Το Δώρο που φτάνει μέσα σε λίγα λεπτά με μόλις 4 απλά βήματα

Αυτή η δωροκάρτα είναι μια τέλεια επιλογή που ταιριάζει σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι διαθέσιμη να την ξοδέψουν για όποιο προϊόν διαθέτουμε στο κατάστημά μας. Είναι το απόλυτο δώρο που δεν μπορεί να κάνετε λάθος ! Η Δωροεπιταγή θα σταλεί απευθείας στον παραλήπτη του (ιδανική για δώρα τελευταίας στιγμής) μέσω e-mail. Ισχύει για όλα τα προϊόντα του pure-natural.gr για 12 μήνες, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί ο παραλήπτης να κάνει την εξαργύρωση.

Αγορά δωροεπιταγής

Το ποσό πρέπει να είναι μεταξύ 20.00 € και 200.00 €
Πως να στείλω?
    Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Πως θα γίνεται η αποστολή της δωροκάρτας;

Μπορείς να επιλέξεις να αποσταλεί στο αγαπημένο σου πρόσωπο μέσω e-mail. Ανάλογα με το μέσο που έχεις επιλέξει, θα λάβει το όνομα του αποστολέα και τον κωδικό της δωροκάρτας που μπορεί να εξαργυρώσει στο pure-natural.gr. Αν επιλέξεις να τη στείλεις μέσω e-mail μπορείς να στείλεις και προσωπικό μήνυμα με τις ευχές σου!

Πόσο κοστίζει;

Η δωροκάρτα μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία από 20€ έως και 200€ και δεν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση.

Τι προϊόντα μπορώ να αγοράσω με την δωροκάρτα;

Ο παραλήπτης μπορεί να επιλέξει το ιδανικό δώρο από τις αμέτρητες επιλογές στο pure-natural.gr! Προϋπόθεση, η συνολική αρχική αξία των προϊόντων να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία της δωροκάρτας.

Για πόσο διάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί η δωροκάρτα;

Από τη στιγμή που θα γίνει η αποστολή της και για 12 μήνες.

Εάν ο παραλήπτης δεν έχει λάβει την δωροκάρτα που του εστειλα;

Μπορείς μέσα από το λογαριασμό σου στο pure-natural.gr να δεις όλες τις δωροκάρτες που έχεις δωρίσει, τους κωδικούς τους αλλά και τα στοιχεία αποστολής στον παραλήπτη.