BLOG

05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Peanut Butter Soft Cookies !

0 comments 0 share
Μικροί και μεγάλοι, όλοι ανεξεραίτως λατρεύουμε τα φρέσκα μοσχομυρωδάτα μπισκότα, ιδιαίτερα όταν έχουν απαλή υφή και θρεπτικά συστατικά φτιαγμένα πανεύκολα από τα χεράκια μας!

Για πρωινό, για σνάκ, συνοδευτηκό με μια κούπα καφέ, για το σχολείο ή τη δουλεία είναι η πιο γλυκιά και εύκολη επιλογή.

ΥΛΙΚΑ:

80γρ αλεύρι ταπιόκας
50 γρ αλεύρι καρύδας
85 γρ φυστικοβούτυρο χωρίς ζάχαρη
120 γρ ζάχαρη καρύδας ή 3 κ.σ. μέλι
1 αβγό ολόκληρο
1 κ.σ γάλα αμυγδάλου ή βρώμης
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1/2 σοκολάτα μαύρη ζάχαρη
70 γρ λάδι καρύδας
1 κ.γ γεμάτο μαγειρική σόδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε το αλεύρι ταπιόκας και το καρύδας μαζί με το μέλι ή ζάχαρη,και το λάδι καρύδας και τη σόδα.
Προσθέτουμε τη βανίλια και το φυστικοβούτυρο και το αβγό.
Με το μίξερ χτυπάμε για 2 λεπτά σε υψηλή ένταση όλα τα υλικά και προσθέτουμε το γάλα μόλις νιώθουμε να κολλάει.
Κόβουμε σε μικρά κυβάκια τη σοκολάτα.
Σε ένα μεγάλο ταψί απλώνουμε τη λαδόκολλα και με ένα κουτάλι απλώνουμε μικρές μερίδες όσο ένα κουτάλι σούπας.
Αφού τα σχηματίσουμε, μοιράζουμε στο κέντρο κάθε μπισκότου ένα κομμάτι σοκολάτας.
Ψήνουμε για 8 λεπτά στον αέρα.

Προσοχή! Οταν βγάλουμε τα μπισκότα μας θα είναι μαλακά, και θα χρειαστούν 20 λεπτά να ξεκουραστούν για να δέσουν. Μη τα ψήσεις παραπάνω γιατί θα ξεραθούν.

Καλή απόλαυση!

πηγη : https://bootyboost.gr/peanut-butter-soft-cookies/

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!