|
Καλάθι 0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2314 01 36 10

Τα μυστικά για λεία και σφριγηλή επιδερμίδα!!

24/10/2023
από pure-natural.gr
Η εγκατεστημένη κυτταρίτιδα δεν εξαφανίζεται δια μαγείας.

Τα εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα που υπόσχονται αποτελέσματα βοηθούν ως έναν βαθμό.

 

Οι αιτίες που προκαλούν την κυτταρίτιδα είναι ενδεικτικές και δεν είναι πάντα απόλυτα γνωστές.
Η κυτταρίτιδα σχηματίζεται όταν τα λιποκύτταρα συσσωρεύονται άτακτα κάτω από το δέρμα και τον συνδετικό ιστό του.
Το αποτέλεσμα είναι ο σχηματισμός στο δέρμα μιας υφής που μοιάζει με τη φλούδα του πορτοκαλιού.
Για την πρόληψή της, η υγιεινή διατροφή και η τακτική άσκηση είναι τα καλύτερα μέτρα.

Αν όμως η κυτταρίτιδα έχει ήδη εγκατασταθεί στο σώμα σας, εντάξτε στην καθημερινή σας διατροφή τις παρακάτω τροφές για να την καταπολεμήσετε.
 

Τροφές κατά της κυτταρίτιδας


Λεμόνι
Παρά τον όξινο χαρακτήρα τους, τα λεμόνια δίνουν ένα αλκαλικό αποτέλεσμα που βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών, οι οποίες οδηγούν σε περιττή συσσώρευση λίπους.

Σπαράγγια
Τα σπαράγγια μειώνουν το φούσκωμα, ενισχύουν την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και έχουν ελάχιστες θερμίδες.

Πιπέρι καγιέν
Το πιπέρι καγιέν είναι δημοφιλές επειδή θεωρείται ότι καίει το λίπος.
Αυτό που κάνει στην ουσία είναι να ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και εμποδίζοντας έτσι τη συσσώρευση λίπους

Καρύδια




Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μια καλή πηγή βιταμίνης Ε, καλίου και ψευδάργυρου, καθώς και βιταμίνης Β6.Όχι μόνο η βιταμίνη B6 βοηθάει στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών που ενισχύουν και επισκευάζουν το συνδετικό ιστό", αλλά είναι επίσης ένα φυσικό διουρητικό, εξαλείφοντας την υπερβολική κατακράτηση νερού και το φούσκωμα που μπορεί να κάνει την κυτταρίτιδα πιο ορατή


Σολομός

Μία μερίδα αυτού του ψαριού είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία διασπούν τα λιπώδη κύτταρα στην κυτταρίτιδα,. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που περιέχει ο σολομός "μειώνουν την όρεξη και την ήπια φλεγμονή και αποκαθιστούν και ενισχύουν τους δερματικούς ιστούς και τις ίνες.

Πράσινο τσάι

 

Το πράσινο τσάι είναι ένα από τα καλύτερα αποτοξινωτικά και αντιοξειδωτικά ροφήματα.
Επιταχύνει τον μεταβολισμό, ενώ είναι πλούσιο και σε φλαβονοειδή.


Μηλοξυδο

Κατάλληλο για την προσθήκη σε σαλάτα. Το κάλιο, το μαγνήσιο και το ασβέστιο που περιέχει αυτό το ξίδι απομακρύνουν τις τοξίνες και ανακουφίζουν από την κατακράτηση νερού γύρω από τους μηρούς και το στομάχι. Το αποτέλεσμα είναι μειωμένο φούσκωμα και κυτταρίτιδα .Η εξάλειψη των τοξινών βοηθά επίσης στην εξάλειψη των ορμονών του στρες, στην αποτοξίνωση του ήπατος και στην εξισορρόπηση της παραγωγής οιστρογόνων, που συμβάλλουν στη μείωση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, το ξίδι μηλίτη μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Λιγότερο λίπος σημαίνει λιγότερη κυτταρίτιδα.


Slim Natural 60caps

 

Formula High Potency

Το Slim Natural συνιστά ένα συνεργιστικό μείγμα φυσικών συστατικών που υποβοηθά στη διαχείριση του βάρους σώματος. Πιο συγκεκριμένα η φόρμουλα, μεταξύ άλλων, περιέχει:

• Πράσινο τσάι που προσδίδει υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικών. Κάποια από αυτά τα αντιοξειδωτικά περιλαμβάνουν πολυφαινόλες και φλαβονοειδή.

• Eκχύλισμα Guarana που έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως διεγερτικό ρόφημα που προσδίδει ενέργεια, καθώς περιέχει διπλάσια ποσότητα καφεΐνης από αυτήν των κόκκων καφέ.

• Εκχύλισμα καψαϊκίνης που συνιστά μια ολιστική προσέγγιση με στόχο την ενδυνάμωση του μεταβολισμού.

• Χρώμιο που συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών

100% Φυτικό προϊόν, κατάλληλο για Vegan