|
Καλάθι 0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2314 01 36 10

Έλαιο στρουθοκάμηλου - Το έλαιο της "αιώνιας" Νεότητας

28/10/2023
από pure-natural.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου - Το έλαιο της "αιώνιας"   Νεότητας

Το Έλαιο Στρουθοκάμηλου ή έλαιο Έμου είναι ένα θαυματουργό  έλαιο φροντίδας, περιποίησης και αναζωογόνησης.Έιναι ένα έλαιο ζωικής προέλευσης , που εξάγεται από την στρουθοκάμηλο. Λαμβάνεται από τα οπίσθια της στρουθοκαμήλου με διαδικασία εκχύλισης και κλασμάτωσης λίπους . Οι θαυματουργές ιδιότητες του οφείλονται στα δραστικά  συστατικά που περιέχει, αποτελείται από περίπου 70% ακόρεστα λιπαρά οξέα . Το μεγαλύτερο συστατικό του είναι το ελαϊκό οξύ , ένα μονοακόρεστο ω-9 λιπαρό οξύ . Περιέχει επίσης περίπου 20% λινολεϊκό οξύ (ένα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα ) και 1-2% λινολενικό οξύ (ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ ).Το  Έλαιο Στρουθοκάμηλου ή έλαιο Έμου θεωρείται και ο βασιλειάς των φυτικών ελαίων.

 

Μερικά θαυματουργά πλεονεκτήματα του έλαιου Στρουθοκάμηλου

 

1. Ενισχύει την υγεία των μαλλιών και των νυχιών

Οι αντιοξειξωτικές ιδιότητες  του έλαιου Στρουθοκάμηλου βοηθάνε τα μαλλιά και τα νύχεια . Η βιταμίνη Ε που περιέχει το έλαιο αντιμετωπίζει την φθορά των μαλλιών από την ατμόσφαιρα και προστατεύει  το τριχωτο της κεφαλης .  Το Έλαιο Στρουθοκάμηλου  μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά της τριχόπτωσης αλλά και για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Ιδανικό είναι η εφαρμογή του ελαίου Στρουθοκάμηλου  να μην  γίνεται απευθείας στο τριχωτό της κεφαλής. Το έλαιο έμου θα πρέπει να αραιωθεί με έλαιο καρύδας. Δύο ίσα μέρη από τα δύο λάδια (δηλαδή 1 μέρος έλαι έμου και 1 μέρος έλαιο καρύδας) μπορούν να φτιάξουν ένα ισχυρό προϊόν περιποίησης των μαλλιών αλλά και ολόκληρου του τριχωτού της κεφαλής σας .

 

2. Καταπολεμά όλες τις ρυτίδες

Το Έλαιο Στρουθοκάμηλου μπορεί να θεωρείται το μυστικό μας όπλο κατά της γήρανσης. Το Έλαιο Στρουθοκάμηλου  ή έλαιο Έμου απορροφάται εύκολα από το δέρμα γιατί περιέχει λιπαρά παρόμοια με του ανθρώπινου δέρματος. Αυτή είναι μια δυνατότητα που δεν την έχει κανένα άλλο έλαιο  στον ίδιο βαθμό με αυτό της στρουθοκαμήλου. Μετά από συνεχόμενη χρήση 2 εβδομάδων το πρόβλημα των ρυτίδων έχει υποχωρήσει αισθητά.

 

3. Καταπολεμά την αρθρίτιδα

Το έλαιο Στρουθοκάμηλου   καταστέλλει αποτελεσματικά τη φλεγμονή στην αρθρίτιδα, επιστρέφει την ικανότητα για κινητικότητα και διευκολύνει την ανακούφιση από τον πόνο. Ενεργεί φθάνοντας βαθιά στο δέρμα και λειτουργεί εις βάρος των φλεγμονών, ελαφρύνοντας έτσι από τους αρθριτικούς πόνους. Έχει φυσικούς  αντι-φλεγμονώδης παράγοντες.

 

4. Επουλώνει το δέρμα και βοηθάει σε πολλές δερματικές παθήσεις

Το Έλαιο Στρουθοκάμηλου  ανακουφίζει από τα συμπτώματα της ψωρίασης, τις αλλεργίες και τη δερματίτιδα. Μειώνει το αίσθημα κνησμού, απαλλάσσει από την ερυθρότητα και ανακουφίζει από την απολέπιση. Η εφαρμογή του μετεγχειρητικά, έδειξε αξιοσημείωτη πρόοδο στην επούλωση των πληγών

 

Ένα ακόμα πλεονέκτημα του έλαιου Στρουθοκάμηλου είναι ότι δεν προκαλεί αλλεργίες, δεν προκαλεί παρενέργειες, απορροφάται πολύ γρήγορα αφήνοντας δέρμα στεγνό και καθαρό αφού εμποδίζει πολύ δραστικά την ανάπτυξη των βακτηριδίων ενώ προστατεύει από την επίδραση του ισχυρού ηλιακού φωτός γι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αντηλιακό.

 

 

Χειροποιήτη Κρέμα προσώπου και λαιμού με Έλαιο Στρουθοκάμηλου

Συστατικά : 50ml  έλαιο στρουθοκάμηλου

                  20ml  λάδι αβοκάντο

                 10 γραμ. βούτυρο καριτέ

                  10 ml  έλαιο καλέντουλας

Ζεσταίνουμε ολα τα υλικά σε ένα μπρίκι και ανακατεύουμε μεχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα . Τοποθετούμε το μειγμα σε ενα βαζο και το φυλάσουμε σε δροσερό και ξερό μέρος.

Οδηγίες χρήσης :

Τοποθετούμε μια μικρή ποσότητα στο επίμαχο  σημειό και κάνουμε ένα απαλό μασάζ καθημερινά για 2 μήνες.