|
Καλάθι 0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2314 01 36 10

Πρωινό ρόφημα για ενέργεια και ευεξία!!!

20/12/2023
από pure-natural.gr
Αυτό το Smoothie μπανάνας με φυστικοβούτυρο είναι φτιαγμένο μόνο με   υγιεινά συστατικά και θα σας κρατήσει ικανοποιημένους όλη την ημέρα!
 
Είμαστε μεγάλοι λάτρεις των smoothie και αυτό το Smoothie είναι ένα απο τα αηαπημένα μας.
 
Είναι γλυκό, με το αγαπημενο Pure-natural φιστικοβούτυρο και κρεμώδες — είναι μια υγιεινή, γλυκιά απόλαυση ή σνακ που μας κρατά σε πολυάσχολες μέρες!
 
 
 
 
Είναι υγιεινό αυτό το Smoothie μπανάνας με φυστικοβούτυρο;
 
Αυτό το smoothie παρασκευάζεται με υγιεινά υλικά, αν και καταλαβαίνω ότι αυτές τις μέρες υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές απόψεις σχετικά με το τι σημαίνει «υγιεινό». Δείτε τι σημαίνει για εμάς ένα υγιεινό smoothie μπανάνας με φυστικοβούτυρο:
Περιλαμβάνει αληθινά, ολόκληρα φρούτα
 
Περιλαμβάνει πρωτεΐνη — συχνά με τη μορφή βουτύρου ξηρών καρπών ή ελληνικού γιαουρτιού, αλλά το γάλα προσθέτει επίσης πρωτεΐνη
Περιλαμβάνει φυτικές ίνες — τα περισσότερα φρούτα είναι καλή πηγή φυτικών ινών, αλλά συχνά προσθέτουμε πίτουρο σιταριού, αλεσμένο λινάρι ή βρώμη γρήγορα
Έχει χαμηλή προστιθέμενη ζάχαρη - μερικές φορές χρειάζεστε λίγο μέλι (ή σιρόπι σφενδάμου, ή ακόμα και ζάχαρη) για να λειτουργήσουν τα πράγματα, δεν πειράζει.
Απλώς προσπαθούμε να το κρατήσουμε στη χαμηλή πλευρά και να αφήσουμε τη φυσική γλυκύτητα να λάμψει
Περιλαμβάνει λίπος – γνωρίζουμε ότι το σώμα μας χρειάζεται λίπος για να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά, επομένως είναι απαραίτητο σε κάθε συνταγή για υγιεινά smoothie.
Σε αυτή τη συνταγή, το φυστικοβούτυρο προσθέτει λίπος όπως και το ελληνικό γιαούρτι (αν δεν χρησιμοποιείτε 0%). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λάδι καρύδας ή άλλο υγιεινό λίπος που σας αρέσει
 
 
 
Συστατικά
1/2 φλιτζάνι γάλα (οποιουδήποτε είδους)
1/2 φλιτζάνι απλό ελληνικό γιαούρτι (125 γραμμάρια)
2 κουταλιές της Pure-natural φιστικοβούτυρο (50 γραμμάρια)
2 κατεψυγμένες μπανάνες (περίπου 2 φλιτζάνια ή 230 γραμμάρια) 
1 κουταλιά της σούπας μέλι
 
 
Καλή απόλαυση !!