|
Καλάθι 0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2314 01 36 10

Εύκολα σοκολοτένια μπισκότα με Φιστικοβούτυτο Pure-natural έτοιμα σε λίγα λεπτά!!

05/12/2023
από pure-natural.gr
Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για τα μπισκότα είναι :
 
 
1. Φιστικοβούτυτο Pure-natural .  Σήμερα, που οι ανάγκες για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής έχουν  μεγαλώσει  το φιστικοβούτυρο εξακολουθεί να μας συντροφεύει ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής.  Εκτός από την υπέροχη γεύση που θα δώσει  στα μπισκότα μας, το φυστικοβούτυρο έχει επίσης ουσίες που είναι πολύ ευεργετικές για την υγεία, όπως πρωτεΐνη, καλή χοληστερόλη και φυτικές ίνες.  έχει μεγαλώσει το Φιστικοβούτυτο  εξακολουθεί να μας συντροφεύει ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής. 
 
2. Βιολογικό κακάο ωμό  σε σκόνη  Criollo .  H κρεολική ποικιλία αποκαλείται «βασίλισσα του κακάο», δεδομένου ότι είναι η πιο πλούσια θρεπτικά. Το  κακάο Criollo είναι μια αρχαία μη-υβριδική ποικιλία, σπάνια και ακριβή, διάσημη για τη σύνθετη γεύση και το άρωμά της. Μικρό μόνο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής προέρχεται από τα κρεολικα δέντρα.
 
3.  Βιολογικές  νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης, με υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες, χωρίς αλάτι, με β-γλυκάνες οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση του φυσιολογικού επιπέδου χοληστερόλης στο αίμα.
 
4.Σιρόπι Αγαύης Βιολογικό  , είναι ένα φυσικό γλυκαντικό  βιολογικής καλλιέργειας.Το Σιρόπι αγαύης  θεωρείται πιο γλυκό κατά 1,5 από το μέλι και την ζάχαρη .Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται ως υγιεινό υποκατάστατο γλυκαντικού συνδυάζοντας πλούσια γεύση και χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
 
5 Cranberries Άγριο ορεινό, Οσμωτικό -Μας προσφέρουν μια  πληθώρα θρεπτικών συστατικών και συμβάλλουν στην προστασία από ευρύ φάσμα παθήσεων, ενώ παράλληλα θα δώσουν μια υπέροχη γλυκόξινη γεύση στα μπισκότα
 
 
Yλικά για 10 μπισκότα
 
 
 
200γρ Φιστικοβούτυτο Pure-natural
50γρ  κακάο Criollo ωμό
120γρ Σιρόπι Αγαύης 
180γρ νιφάδες βρώμης
μια χούφτα cranberries
 
Εκτέλεση
 
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά! Πλάθουμε το μείγμα σε μπαλίτσες και το βάζουμε για 5λεπτά στην κατάψυξη. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C. Τα τοποθετούμε  σε αντικολλητικό ταψί και τα πιέζουμε λίγο με ενα πιρούνι . Τα ψήνουμε μόλις για 10 λεπτά για να είναι σχετικά τραγανά. Μην τα αφήσετε ούτε λεπτό παραπάνω γιατί θα σκληρύνουν.
Αν θέλετε μια επιπλέον σοκολατένια γεύση μπορείτε να προσθεσετε σαν γαρνιτούρα μια μικρη ποσοτητα  Φιστικοβούτυτο Pure-natural με σοκολατα την ώρα που τα μπισκότα θα βγουν από το φουρνο.
 Καλή απόλαυση