|
Καλάθι 0
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2314 01 36 10

7 Φυσικά Ροφήματα για Αδυνάτισμα και Αποτοξίνωση

25/10/2023
από pure-natural.gr

Η απώλεια βάρους αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για πολλούς. Είναι αρκετά δύσκολο να περιορίσεις αυτά που σου αρέσουν και να μπεις σε ένα πρόγραμμα δίαιτας. Υπάρχουν αρκετοί και φυσικοί τρόποι, ώστε να ενισχύσετε την απώλεια βάρους και το μεταβολισμό σας.
Τα ροφήματα για αδυνάτισμα και αύξηση του μεταβολισμού είναι υπερβολικά εύκολα να γίνουν. Είναι επιπλέον, μια ιδιαίτερα οικονομική επιλογή, ενώ είναι εύκολα στην ετοιμασία τους και έχουν νόστιμη γεύση. Αν θέλετε λοιπόν, μια υγιεινή επιλογή στη διατροφή σας για απώλεια βάρους και λίπους, τα παρακάτω ροφήματα για αδυνάτισμα, είναι μια πολύ καλή λύση.

  • Πράσινο τσάι

 

 




Άλλο ένα πασίγνωστο ρόφημα που σε βοηθάει να χάσεις βάρος. Ευρέως γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αλλά και για την αύξηση του μεταβολισμού, το πράσινο τσάι αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα ροφήματα για την απώλεια βάρους. Το πράσινο τσάι, περιέχει καφεΐνη και αντιοξειδωτικά. Η καφεΐνη βοηθάει στην αύξηση της καύσης θερμίδων ενώ τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην καύση του λίπους αλλά και την αύξηση του μεταβολισμού.
 

  • Τσάι μέντα

 


Η μέντα μπορεί να γίνει το μυστικό σας όπλο για την απώλεια βάρους. Τονώνει τα πεπτικά ένζυμα που απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα. Τα ένζυμα αυτά κατόπιν, καταναλώνουν λίπος για την μετατροπή τους σε χρήσιμη ενέργεια
 

  • Τσάι matcha

 

 



Το τσάι matcha είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή και L-θεανίνη. Εκτός από αντιοξειδωτικά, περιέχει επίσης και βιταμίνες και η διατροφική του αξία είναι μεγαλύτερη από αυτήν του πράσινου τσαγιού.


 

  • Τσάι με τζίντζερ

Οι ιδιότητες αυτής της ρίζας είναι ευεργετικές για τα άτομα που δυσκολεύονται να χάσουν κιλά. Η ιδιότητα που κάνει το τζίντζερ ευεργετικό ως προς την απώλεια βάρους είναι η τάση του να μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και “κακής” χοληστερόλης.
 

  • Ελαιο μαύρο  κύμινο

 

Το έλαιο μαύρο κύμινο  ξεχωρίζει για τις καλές του ιδιότητες. Έχει αντιφλεγμονώδεις αλλά και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθάει στο φούσκωμα. Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα και αποτελεί ένα καλό συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια κιλών.
 

  • Ζεστό νερό με λεμόνι



 
Το λεμόνι λανθασμένα έχει συνδεθεί με την καύση του λίπους. Ωστόσο, μερικές σταγόνες λεμόνι σε ένα ποτήρι νερό, θα προσθέσουν γεύση χωρίς επιπλέον θερμίδες. Το λεμόνι, εκτός από τις αντισηπτικές του ιδιότητες, περιέχει βιταμίνη C που βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι ενυδατικό και βοηθάει στην αποβολή τοξινών από το σώμα.
 

  • Γάλα με κουρκουμά και κανέλα

 

Το συγκεκριμένο ρόφημα έχει λίγες θερμίδες, μειώνει τις φλεγμονές και ισορροπεί τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Το γάλα μπορεί να είναι ζωικής προέλευσης ή φυτικό.
 
Κάνοντας υγιεινές και θρεπτικές επιλογές, θα διαπιστώσετε σημαντική αλλαγή στην απώλεια βάρους και στην αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Θα παρατηρήσετε επιπλέον την εύκολη αύξηση του μεταβολισμού σας και τα σταδιακά αποτελέσματα, τα οποία σίγουρα θα σας εκπλήξουν, πάντα με την βοήθεια ενός ειδικού και με την συμβουλή του γιατρού σας!
To Pure Natural δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις ή θεραπείες
 
Bagtzoglou Efpraxia,
Biomedical scientist