BLOG

09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Χειροποιητες μπάρες Πρωτεΐνης χωρίς ψήσιμο!!

0 comments 0 share
Όλοι αγαπάμε μια υγιεινή συνταγή για μπάρες πρωτείνης χωρίς καθόλου αλεύρι και ψήσιμο. Ειδικά αυτες που περιέχουν το αγαπημένο Pure-natural φιστικοβούτυρο  χωρίς γλουτένη και ζάχαρη ιδανικο για πριν την προπόνηση .

Το ευχάριστο με όταν κάνεις τις δικές σου μπάρες Πρωτεΐνης  ειναι ότι μπορεις να προσθέσεις στην συνταγή ότι επιθυμείς ,
Εμεις θα χρειαστούμε :

ingredients in small dishes needed to make protein bars
  • Βασιλικούς χουρμάδες  : Ιδανικοί για να γλυκάνουν τις μπάρες και να προσθέσουν μια γεύση καραμέλας και μελιού
  • Καρύδια και κάσιους ωμά : Μουλιάστατε για 20 λεπτά να ειναι έτοιμα για το μπλέντερ 
  • Αλεύρι αμυγδάλου :  Μου άρεσει να βάζω και αλευρι αμυγδάλου για να προσθέτω εξτρα πρωτείνη στις μπάρες μας
  • Pure-natural Φιστικοβουτυρο : Τι καλύτερο απο το αγαπημενο Pure-natural Φιστικοβουτυρο τραγανό η κρέμα ότι εσεις επιθυμείτε
  • Chia seeds : Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά (ωμέγα 3 και αντιοξειδωτικα ) μας βοηθανε και σαν πηκτική ουσία
  • Μαύρη σοκολάτα : ο τέλειος τρόποες για να κλεισει αυτή η αγαπημενη συνταγή ,λιωμενη μαυρη σοκολάτα με μια νότα βιολογικό έλαιο καρύδας .

Υλικά για τις μπάρες Πρωτεΐνης 
  1. 300γρ βασιλικούς χουρμάδες 
  2. 150γρ Καρύδια 
  3. 150γρ Κάσιους ωμά 
  4. 200γρ αλεύρι αμυγδάλου 
  5. 2κσ μέλι ή σιρόπι αγαύης 
  6. 1κσ σπόρους chia
  7. 3κσ Pure-natural Φιστικοβουτυρο
  8. 1κσ έλαιο καρύδας 
  9.  1κ γλ. βανίλια εκχύλισμα
  10. μία πρέζα κανέλα σκόνη
Υλικά για topping
  1. ​150γρ σταγόνες σοκολάτας 
  2.  1κ,σ, έλαιο καρύδας 

Οδηγίες 

Μουλίαζουμε τους χουρμάδες για 20 λεπτά και τα καρύδια και τα κασιους 
τα ριχνουμε στο μπλέντερ ολα μαζι 
μετά προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο, το αλεύρι αμυγδάλου ,τα chia ,το μέλι την κανέλα ,το έλαιο καρύδας και το εκχύλισμα βανίλιας .
χτυπαμε καλα στο μπεντερ τα υλικα.
οταν ομογενοποιηθεί το μειγμα το  απλωνουμε σε ενα ταψί και το πιεζουμε για να γινει επιπεδο σε ολη την επιφανεια
Για το topping λιωνουμε την σοκολατα με ελαιο καρυδας και το περιχυνουμε απο πανω και το απλωνουμε 
αν επιθυμειετε ριχνεται και λιγα flakes αλατιού

Τοποθετούμε το ταψι στην καταψυξη για δύο ώρες και οι μπαρες ειναι έτοιμες




 

 

Σχόλια


Αφήστε το σχόλιό σας

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!